Jubilació, jubilación

L’edat de jubilació augmenta cada any fins que arribi al límit dels 67 el 2027. Com que canvia de manera anual, t’expliquem les xifres concretes que corresponen a aquest exercici.

Edat de jubilació 2021

Si tens 65 anys i un període cotitzat de 37 anys i 3 mesos o més, ja pots apagar l’alarma del rellotge. També és possible que et jubilis si has cotitzat menys dels 37 anys i 3 mesos (com a mínim 15 anys), sempre que en tinguis 66. Aquests requisits són els generals, és possible que puguis gaudir d’alguna de les excepcions. Si vols conèixer si et trobes en un d’aquests casos, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Pel que fa a la base reguladora, durant el 2021 has de calcular-la sumant les bases dels darrers 24 anys i dividint-les entre 336. Per tal d’assolir el 100% de la base reguladora és necessari que hagis cotitzat 36 anys. La pensió de jubilació ve determinada per aquests percentatges:

  • 15 primers anys cotitzats: 50%,
  • per cada mes addicional entre els mesos 1 i 106: 0,21%,
  • següents 146 mesos: 0.19%.

Sabem que els números en relació amb el tràmit de la jubilació no són senzills. Per això, posem a la teva disposició qualsevol consulta sobre aquest tema. A més, a la pàgina oficial trobaràs informació més detallada.

Mentrestant, continua llegint-nos!

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
×

Hola!

Click per enviar un WhatsApp.

× Whatsapp